آرشیو آذر ماه 1399

اطلاعات در رابطه با شرايط عمومي كشور

اختراع اره برقي، چرا و چه زماني

چرا اره برقي اختراع شد؟


اره برقي در اصل براي كمك به زايمان اختراع شده است، نه براي بريدن چوب.قبل از سزارين اگر كودكي براي عبور از كانال زايمان خيلي بزرگ بود، قسمت هايي از لگن برداشته مي شدد.در ابتدا، اين روش با يك چاقوي كوچك انجام شد كه بسيار نامرتب و دردناك بود.در سال 1780، دو پزشك اره برقي را اختراع كردند تا برداشت آن آسان تر و زمانبرتر شود.اره برقي هاي اصلي توسط ميل لنگ دستي كار مي كردند.
پس از خواندن عنوان احتمالاً دهانتان از تعجب باز مانده است، اما بله، اره برقي در اصل براي كمك به زايمان اختراع شده است. قبل از استفاده معمول از سزارين، همه نوزادان بايد از كانال زايمان عبور مي كردند. كه مطمئناً منطقي است.
اما بچه ها اگر بريچ يا خيلي بزرگ باشند، مي توانند در آنجا انسداد پيدا كنند. هنگامي كه نوزادان نتوانند جا بيفتند يا در لگن گير كنند، قسمتهايي از استخوان و كارتريج برداشته مي شود تا فضاي بيشتري براي كودك ايجاد شود. به اين عمل "سمفيزيوتومي" گفته مي شود.




نوزاد درون بدن مادر




اين روش در ابتدا با استفاده از چاقوي كوچك و اره براي از بين بردن استخوان با دست انجام شد. اين همه بدون بيهوشي به زن در اواسط زايمان انجام شد. مدت زيادي طول كشيد و كثيف و آشكارا دردناك بود.




اره برقي زايمان




اره برقي در چه زماني و توسط چه كساني اختراع شد؟

ممكن است تا اينجا خود را مچاله كرده باشيد و يا حتي حيرت زده شده باشيد، اما، ما تازه به قسمت اره برقي مي رسيم. دو پزشك اره برقي را در سال 1780 اختراع كردند تا برداشتن استخوان لگن را در هنگام زايمان راحت تر انجام دهند و زمان بيشتري را صرف كنند. آن اره برقي اوليه از طريق ميل لنگ دستي كار مي كرد و شبيه چاقوي آشپزخانه امروزي با دندان هاي كوچك روي زنجيري بود كه شكل بيضي داشت. مطمئنيم كه آن چيزهاي بلند را كه مي توانند در عرض چند ثانيه درختان را بر زمين بيندازند را تصور مي كنيد، اما خوشبختانه اين مورد آنقدرها هم ترسناك نيست و بيشتر به يك ابزار پزشكي شباهت دارد.

كاملا حق با شماست اگر هنوز هم ، هر چيزي كه در يك جراحي كاملاً آگاهانه درباره كلمه اره برقي ، چاقو ، اره يا تيغه به ذهن شما خطور كند، وحشت آور باشد!!!!اوين بار براي خود من هم عجيب و غيرقابل باور بود ...


اره برقي هاي امروزي

اما اره برقي به زودي براي ساير عمليات برش استخوان و قطع عضو در اتاق جراحي مورد استفاده قرار گرفت. هنگامي كه مردم متوجه شدند با چه سرعتي و به راحتي مي توان از طريق هر چيزي عبور كرد، اين ابزار به يك ابزار نجاري تبديل شد. بزرگتر و قدرتمندتر شد و سرانجام تبديل به هيولايي شد كه امروز مي شناسيم.




اره برقي امروزي