روش نگهداري لبنيات و نكات مهم براي حفظ سلامت آنها

اطلاعات در رابطه با شرايط عمومي كشور

روش نگهداري لبنيات و نكات مهم براي حفظ سلامت آنها


آيا تاكنون افرادي را ديده ايد كه بتوانند محصولات لبني خود را براي مدت طولاني نگه دارند؟ حتما در مورد ظروف مناسب براي نگهداري شير ، تخم مرغ و غيره و چگونگي افزايش ماندگاري آنها فكر كرده ايد. دفعه بعدي كه براي خريد و تميز كردن يخچال خود به سوپرماركت مراجعه كرديد ، از نكات موجود در اين بخش از اسرار خانه داري مرطوب استفاده كنيد.
شير

هر زمان كه نياز به خريد شير داريد ، آن را به آخرين مرحله برسانيد تا بيرون آمدن از يخچال زمان كمتري طول بكشد ، سپس شير و ساير محصولات لبني را در سردترين قسمت يخچال قرار دهيد تا حداقل مقدار گرما به آن نمي رسد. هنگام باز و بسته شدن در يخچال.

بهتر است شير ​​را يك هفته بعد از خريد آن بگيريد و به پايان برسانيد ، اما مي توانيد از كشك ظرف يك يا دو هفته استفاده كنيد. شيرهاي غير لبني مانند سويا ، بادام و شير نارگيل بايد طي هفت تا ده روز مصرف شوند.



هنگام خريد شير از سوپرماركت ، مطمئن شويد كه درب آن بسته و محكم بسته شده باشد تا طعم و بوي آن تغيير نكند.

به جاي شير خام و ساير محصولات لبني از شير پاستوريزه استفاده كنيد. حتي شير خام و آلي حاوي باكتري هاي مضر است كه مي تواند باعث مشكلات جدي ، بستري شدن در بيمارستان يا حتي مرگ شود.

بستني همچنين مي تواند براي دو تا چهار ماه سالم بماند ، مگر اينكه آن را در فريزر نگهداري كنيد. در دماي فريزر ، رشد باكتري به طور قابل توجهي كند مي شود. اگر در حال تهيه بستني خانگي هستيد ، بايد از تخم مرغ پاستوريزه استفاده كنيد.



شير را تازه نگه داريد

به كارتن شير 1 قاشق چاي خوري جوش شيرين يا كمي نمك اضافه كنيد كه با باز نكردن درب تا يك هفته هواي اطراف آن را تازه نگه مي دارد.

نحوه يخ زدن شير

اگر احساس مي كنيد بخشي از شير شما شكسته است اما مي توانيد از قسمت ديگري استفاده كنيد ، قسمت سالم آن را برداشته و در فريزر قرار دهيد سپس از يخ زدگي شير اطمينان حاصل كنيد.

مطمئن باشيد طعم شير قبلي كه در فريزر است تفاوت چنداني با شير تازه ندارد. با استفاده از اين محلول مي توانيد مدتي شير بخريد و آن را فريز كنيد.



پنير

پنيرهاي چدار ، سوئيسي و سفت داراي پلاستيك در لايه هاي مياني و بالايي هستند و مي توانند پنير را تازه نگه دارند. بعد از باز شدن مي توانند سه تا چهار هفته سالم بمانند.

پوست كدو رنده كرده و كدوها را حدود يك اينچ برش دهيد. به شرطي كه دوباره به پلاستيك ضربه نزنيد و پلاستيك بايد كاملاً جديد باشد بعد از مصرف مي توانيد بقيه را به جز يك سانتي متر جدا شده از پنير بخوريد.



پنير فرآوري شده نيز مي تواند به مدت سه تا چهار هفته در يخچال نگهداري شود.

زنان باردار ، كودكان ، نوجوانان و افراد داراي سيستم ايمني ضعيف نبايد پنير غير پاستوريزه بخورند و بنابراين بايد برچسب آن را بخوانند.

پنيرهاي نرم اغلب ماندگارتر از پنيرهاي سفت نيستند.

پنير خامه اي ، كشك و پنير ريكوتا تا يك هفته پس از باز شدن قابل استفاده است.


تخم مرغ

    هرگز از تخم مرغ خام استفاده نكنيد. اگر در اين قسمت از Namnak ذكر كرديم ، هنگام خريد تخم مرغ ، حتما تخم مرغي بخريد كه كارتن كارتن آن سرد است و تخم آن شكسته يا ترك خورده نيست.
    تخم مرغ ها را در ظرف كاملا تميز بريزيد و در سردترين قسمت يخچال قرار دهيد.
    تخم مرغ را مي توان تا سه تا چهار هفته بعد از يخچال خوردن.
    تخم مرغ هاي پخته شده نيز حدود يك هفته در يخچال دوام مي آورند. اگر به دنبال پنير خام براي سالاد سزار هستيد ، حتماً از تخم مرغ پاستوريزه مايع به جاي تخم مرغ خام استفاده كنيد. تخم مرغ را در دماي 160 درجه فارنهايت بپزيد.

ماست

    به تاريخ ماست نگاه كنيد و بعد از خريد ماست مي توانيد 1-2 هفته از آن استفاده كنيد.
    يكي از مهمترين نكات خانه داري در تهيه ماست خانگي ، ترش نكردن آن است. اگر ماست ترش است ، آن را درون دستمال بگذاريد تا آب آن خالي شود و سپس آن را به شير ولرم اضافه كنيد تا ماست شيرين شود.
    براي طعم بهتر ماست ، آن را در ظرف قابلمه بريزيد.
    براي جلوگيري از اسيديته ماست را در دماي اتاق قرار ندهيد.

اصول حفظ لبنيات

ذخيره كره و پنير

كره را بايد بلافاصله در فريزر قرار داد ، اما نبايد غذا را در كنار آن قرار داد ، زيرا بوي خود را به سرعت جذب مي كند و بايد كاملاً بسته شود.

براي جلوگيري از داغ شدن كره ، توصيه مي كنيم آن را در ظرف كره يا در ظروف درب دار ذخيره كنيد.



اگر كره محلي را به روغن زرد تبديل كرديد ، بهتر است كره را در يك كاسه بجوشانيد و يك پياز پوست كنده را در كره ذوب شده بريزيد و بعد از سرد شدن ، آن را در يك ظرف شيشه اي يا سراميكي بريزيد. سخنراني را فراموش نكنيد.

همچنين مي توانيد از يك چاقوي تميز كه با سركه كمي مرطوب شده است ، پنير كپك زده را جدا كنيد و سپس پنير را برش بزنيد زيرا سركه ميكروب هاي چاقو را از بين مي برد. در نتيجه بايد كناره هاي چاقو را در سركه فرو ببريد تا ميكروب ها و باكتري هاي مضر روي آنها نمانند و به پنير منتقل نشوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.