ميدان چوگان براي هزاران سال قبل در غرب ايران كشف شد

اطلاعات در رابطه با شرايط عمومي كشور

ميدان چوگان براي هزاران سال قبل در غرب ايران كشف شد

تهران - رئيس گردشگري استان تهران اعلام كرده است كه يك چوگان (چوگان) قرن قدمت با دروازه هاي سنگي كه يكي از آنها داراي يك كتيبه اختصاصي است ، تازگي پيدا شده است و اخيراً در نزديكي روستايي در استان غربي لرستان غربي ايران پيدا شده است  كه مربوط به هزاران سال قبل بوده است

CHTN به نقل از سيد امين قاسمي روز چهارشنبه اظهار داشت: "عناصر مهم معماري و تاريخي از اولين ميدان چوگان در لرستان كه سومين كشور است ، در طي يك دور از مطالعات باستان شناسي و انسان شناسي كه اخيراً در اليگودرز انجام شده است ، به دست آمده است."

اين بازي اسب سواري ، كه به طور سنتي در زمين هاي سلطنتي و ميادين شهري و با همراهي موسيقي و داستان پردازي انجام مي شود ، در دسامبر سال 2015 جايگاه ميراث جهاني يونسكو را به دست آورد. در چوگان ، تيم هاي دوچرخه سوار به رقابت مي پردازند و هدف از آن عبور توپ از مقابل حريف است. پست هدف تيم با استفاده از چوب چوبي. براساس پرونده اي كه در تاريخ 31 مارس 2016 به يونسكو ارسال شده است ، از طرفداران بازي مي توان به Choganbazan (ورزشكاران) ، داستان نويسان (نقال ، مرشد و غيره) و نوازندگان اشاره كرد.
قاسمي افزود: "عناصر معماري كشف نشده شامل چهار كارخانه سنگي ايستاده است كه مربوط به دروازه هاي ميدان چوگان است كه يكي از آنها داراي كتيبه هايي به زبان فارسي است."

وي ادامه داد: اين ميدان چوگان در روستاي خليل آباد در دامنه هاي قالي كوه و اشترانكوه قرار دارد كه به دليل نزديكي به آب هاي سفيدي و شول آباد در آينده به نقاط گردشگري استان اضافه مي شود. آبشارها. "

باستان شناس عطا حسن پور در گفتگو با CHTN گفت: "اين كتيبه كه در قسمت سنگ تراشي سنگي دروازه هاي ميدان چوگان كشف شده است ، ... و شامل چهار كركره شعر فارسي است كه مربوط به سال 1116 هجري قمري [1704 -1705 بعد از ميلاد] و همزمان با اواسط دوره صفويه است.

كتيبه گفت: "اين كتيبه نشان مي دهد كه يحيي بن يوسف ، نوه خليل خان سرلك ، يكي از حاكمان مشهور بختياري در دوره صفويه ، در اين منطقه عمارت مشرف به ميدان چوگان و سنگهاي حك شده حك شده از اين عمارت بنا كرده است. اكنون پراكنده شده اند ، شهادت جلال اين ساختمان را مي دهند.

در جاي ديگري از سخنان خود ، حسن پور با اشاره به اينكه نمونه مشابهي از اين كارخانه هاي سنگي در ميدان نقش جهان اصفهان وجود دارد ، (امام زمان ثبت شده يونسكو) كه قديمي ترين ميدان چوگان جهان است ، اضافه كرد: "پس از همتاي اصفهان و قزوين ، اين سومين ميدان چوگان در ايران است. "

اين باستان شناس در پايان گفت: "ما مطالعات صفوي را در لرستان و ايران بازگشايي خواهيم كرد و به زودي اطلاعات بيشتري و تفصيلي را در اين زمينه براي علاقه مندان ارائه خواهيم كرد."
Chogan يك بازي تيمي ورزشي با اسب و نسخه اي از بازي چوگان مدرن است. از زمان بسيار قديم اين بازي يك اشرافي محسوب مي شد و در يك زمين جداگانه بر روي اسب هاي مخصوص آموزش ديده برگزار مي شد. امروزه Chogan در ايران ، تاجيكستان ، ازبكستان و جمهوري آذربايجان بازي مي شود.

پولو اختراع شد و اولين بار هزاران سال پيش در ايران (يا ايران باستان) بازي شد. نام اصلي چوگان "Chogan" است و در ايران هنوز هم از اين بازي به عنوان "Chogan" ياد مي شود.

از خاستگاه ايراني خود در پارس ، به قسطنطنيه و از شرق به طريق باكتريا و افغانستان تا تبت ، چين و ژاپن و از تبت به هندوستان سرايت كرد ، و در آنجا سلسله سلسله مغول (مغول) رونق گرفت. كلمه "چوگان" از كلمه تبت براي ريشه بيد كه از آن توپ هاي چوگان ساخته شده است ، "پولو" گرفته شده است.

گفته مي شود Polo اولين ورزش تيمي جهان ، اولين بازي توپ جهان است و امروز به عنوان سريع ترين بازي ورزشي و توپ بازي تيمي جهان شناخته مي شود. اولين بازي ضبط شده در سال 600 قبل از ميلاد ، در ايران باستان انجام شد. در طول تاريخ ، اين بازي به عنوان ابزاري براي آموزش سواره نظام براي جنگ ، در بين ژنرال ها ، رزمندگان ، شاهزاده ها و پادشاهان رواج داشته است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.