بياييد در مورد پسته بيشتر بدانيم

اطلاعات در رابطه با شرايط عمومي كشور

بياييد در مورد پسته بيشتر بدانيم

وقتي نوبت به رژيم غذايي بدون دانه و كم كربوهيدرات مي رسد بادام همه عشق را مي گيرند. براي كساني كه به كوكي هاي آرد بادام لبني و كلوچه براي گلوتن غير تحمل و البته بادام كه به عنوان ميان وعده خورده مي شوند شير بادام وجود دارد. افرادي كه رژيم هاي سخت پالئو را رعايت مي كنند ممكن است از بادام زميني و بادام زميني پرهيز كنند زيرا اينها از نظر فني حبوبات هستند اما ساير آجيل ها مانند گردو به دليل محتواي امگا 3 و آجيل برزيل براي داشتن سلنيوم بالا محبوب هستند . فراتر از اين همه گياهخواران و گياهخواران مي توانند در مورد لذت بردن از پوست فندق و ماكاداميا براي چربي ها و فيبرهاي سالم خود به توافق برسند . اما در مورد پسته چطور؟ به نظر مي رسد كه آنها اغلب توجه خود را به آنها نمي درخشند؟



پسته هاي آجيل مانند ساير مغزها از نظر ميزان مواد مغذي كاملاً خوب جمع مي شوند. آنها مقادير قابل توجهي از فسفر مس منگنز و ويتامين هاي B1 و B6 را ارائه مي دهند . آنها همچنين مقادير كمي از كاروتنوئيدهاي گاما توكوفرول ويتامين K و زانتوفيل را تأمين مي كنند . لوتئين و آنتوسيانين موجود در پسته مسئول چشم نواز بودن رنگ سبز و بنفش اين آجيل ها هستند. (رنگهاي قرمز در طبيعت رخ نمي دهند ؛ آنها به منظور پوشاندن لكه هايي كه هنگام برداشت محصول ايجاد مي شوند رنگ مي شوند.) چربي موجود در پسته عمدتا يك اشباع نشده (حدود 52٪) و در حالي كه نسبت امگا 6 به امگا 3 است. جالب توجه 51 به 1 با توجه به كلمقدار چربي هاي اشباع نشده در هر اونس پسته فقط 3.8 گرم است ، اما كل امگا 6 - حدود 3.7 گرم - هنوز هم بسيار كم است.

متأسفانه همانطور كه براي همه مشت هاي مغذي پسته آجيل آمده است ، در يك مقدار زياد كالري پيچيده مي شود. نشستن روي رايانه يا مقابل تلويزيون با كيسه پسته هاي پوسته شده و قبل از آنكه آن را نيمي از كيسه يا حتي بيشتر بدانيد ، بسيار آسان است! سندرم "دست به دهان" خطري است كه به طور كلي با مصرف آجيل همراه است. گاهي اوقات تنها محافظت در برابر اين مسئله اين است كه از نظر هزينه مضر است. پسته جزو مقرون به صرفه ترين چيزها در سوپر ماركت نيست. با اين حال ، حتي اگر قيمت مانعي ندارد ، يك روش ساده براي اجراي كنترل سهم بدون اينكه واقعاً تلاش كنيد وجود دارد: خريد آجيل در پوسته . افراد تمايل دارند كه هنگام تهيه تلاش براي از بين بردن پوسته براي هر كدام ، كمتر آجيل مصرف كنند. يك بزرگتلاش انجام شده اما كمي كار اضافي براي جلوگيري از مصرف آجيل در اتومبيل كافي است. اين فقط عقل سليم نيست؛ در واقع مورد مطالعه قرار گرفته است!

در مطالعه‌اي كه در آن دانشجويان كالج پسته 16 عيار تهيه شده بود و به آنها دستور داده شده است كه در اوقات فراغت خود هنگام مكالمه سخنراني با آجيل در پوسته بخورند ، به طور ميانگين 125 كالري در مقايسه با ميانگين 211 كالري كه توسط افراد داده شده مصرف شده است. مهره هاي پوسته شده را براي تفاوت 86 كالري كمتري با آجيل درون پوسته پوسته پوسته شده. فاصله 86 كالري بسيار زياد نيست ، اما به ويژه با گذشت زمان ، به خصوص در ميان افرادي كه ميان وعده هاي غذايي آنها شامل آجيل است كه بايد قبل از خوردن هر مهره پوسته پوسته شود ، مي تواند باعث كاهش كالري قابل توجهي شود. محققان مشخص نكردند كه مقدار كمتري مصرف شده به دليل زمان اضافي اضافي لازم براي پوسته پوسته شدن آجيل است يا شايد به دليل ديد بصري از شمع انباشته پوسته ها باشد.كه ممكن است به افراد كمك كند از چقدر غذا مي خورند آگاه باشند. دليل اصلي خريد آجيل در پوسته ممكن است راهي براي ترغيب كنترل بخش باشد.

به طور كلي مصرف گردو در بسياري از الگوهاي غذايي سالم متناسب است. آجيل و دانه در مديترانه محبوب است و رژيم هاي سرخپوشان و پسته نيز از اين قاعده مستثني نيست. خوشبختانه نيازي به ميراث مديترانه اي براي به دست آوردن مزايا نيست. يك مطالعه در سرخپوستان آسيايي با سندرم متابوليك نشان داد كه افزودن مصرف پسته به رژيم افزايش ورزش و رژيم غذايي سالم منجر به پيشرفت بيشتر در نشانگرهاي خطر قلبي- متابوليك نسبت به رژيم مشابه بدون پسته مي شود. نشان داده شده است كه مصرف پسته تأثير مطلوبي بر قند خون و هموگلوبين A1c و همچنين اثرات مفيدي بر فروكتوزامين تري گليسيريد و كلسترول تام تا HDL داردنسبت در بيماران ديابتي نوع 2. جاي تعجب نيست كه جايگزين كردن آجيل براي كالري و چربي از ساير غذاها به جاي اضافه كردن آنها به رژيم غذايي عادي بسيار مفيد باشد. تعويض پسته براي مقدار كمي نان سفيد منجر به بهبود گليسمي بعد از غذا و افزايش سطح گلوكاگون مانند پپتيد يك مولكول سيگنالينگ اينسترين كه باعث تاخير در تخليه معده مي شود و بر سيري تأثير مي گذارد.

پسته با توجه به افزايش ميزان آلرژي در آجيل درختان كجا سقوط مي كند؟ به نظر مي رسد كه آلرژي پسته در مناطق در حال رشد پسته شايع تر است ، بنابراين مقدار كل قرار گرفتن در معرض مي تواند يك عامل باشد. آلرژي پسته با آلرژي به بادام زميني همپوشاني قابل توجهي دارد . نگراني ديگر در مورد مصرف آجيل وجود قارچ آفلاتوكسين است. بادام زميني مواد غذايي است كه به طور گسترده اي شناخته شده است كه به طور بالقوه با آفلاتوكسين آلوده است اما پسته نيز ممكن است آن را ارائه دهد . (بيشتر نمونه ها پايين تر از حد مجاز تحمل شده اند.)

يك چيز مطمئناست: آن سيسيلي ها مي دانند چه كاري انجام مي دهند! اما اگر ژلاتو پسته چيز شما نيست ممكن است ماهي پوسته پوسته پوسته پسته راهي خوب براي رفتن باشد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.