كمك هوش مصنوعي براي توسعه اقتصاد جهان

اطلاعات در رابطه با شرايط عمومي كشور

كمك هوش مصنوعي براي توسعه اقتصاد جهان


هوش مصنوعي راه حل هايي براي كشاورزي ، بهداشت ، آموزش و پرورش و دستاوردهاي اقتصاد جهاني ارائه مي دهد
اما سرعت آهسته جذب در كشورهاي در حال توسعه به معناي منافع براي جهاني جنوبي "متوسط" است.
اتصال يك چالش بزرگ است زيرا نيمي از جمعيت جهاني فاقد دسترسي به اينترنت هستند
روت داگلاس كاربرد AI را در توسعه بين المللي و خطرات مرتبط با اين فناوري كه به سرعت در حال رشد است بررسي مي كند.

هوش مصنوعي (AI) از قبل در هر بخش از توسعه بين المللي از كشاورزي ، بهداشت و آموزش و برنامه ريزي شهري استفاده مي شود. و اساس علاقه اي به بهره برداري از اين فناوري براي منافع اجتماعي وجود دارد.

كشاورزان به لطف برنامه هاي هوشمند مبتني بر هوش مصنوعي قادر به كاهش نارسايي محصولات زراعي هستند ، مقامات بهداشتي مي توانند شيوع بيماري بعدي را پيش بيني كنند و مدارس جهان براي شناسايي شكاف در منابع نقشه برداري مي شوند.

دولت ها و شركت ها در تلاشند تا فناوري هوش مصنوعي را براي پيش بيني و نظارت بر بلاياي طبيعي مانند زلزله ، سيل و خشكسالي و هدف قرار دادن واكنش اضطراري به طور مؤثر بكار گيرند.

با اين وجود انتظار مي رود كه دستاوردهاي اقتصادي ناشي از هوش مصنوعي در دهه آينده در كشورهاي در حال توسعه نسبتاً كم باشد. طبق پيش بيني هاي اخير ، توليد ناخالص داخلي جهاني در سال 2030 در نتيجه رشد شتاب بخش و تصاحب هوش مصنوعي - 14 درصد بيشتر خواهد شد - اقتصاد جهاني را 15.7 تريليون دلار تقويت مي كند.

اين رقم از گزارشي درمورد ارزش هوش مصنوعي توسط شركت حسابداري PricewaterhouseCoopers (PwC) تهيه شده است ، كه نشان مي دهد چين و آمريكاي شمالي احتمالاً بيشترين سود اقتصادي را دارند و 70 درصد از كل جهاني را به خود اختصاص داده اند. اما اگرچه پيش بيني مي كند كه همه اقتصادها سود خواهند برد ، كشورهاي در حال توسعه به دليل پايين بودن نرخ پذيرش فن آوري هاي هوش مصنوعي ، "افزايش متوسط" را تجربه خواهند كرد.

استراتژي هاي ملي
در حالي كه بسياري از كشورها در شمال گلوب در سالهاي اخير استراتژي هاي ملي براي هوش مصنوعي اتخاذ كرده اند ، كشورهاي جهاني جنوبي از اين روند كندتر شده اند. هند، كنيا و مكزيك تنها كساني كه چنين چارچوب در محل قرار داده اند با توجه به يك مرور كلي از استراتژي هاي ملي هوش مصنوعي در منتشر شده است، سياست + AI .

دولت كنيا در سال 2018 يك كارگروه براي تمركز بر هوش مصنوعي و توزيع فناوري لجر مانند blockchain ايجاد كرد و نقشه راه را براي ارتقاء اين فناوري ها در پنج سال آينده تنظيم كرد.

استراتژي هوش مصنوعي هندبر رشد و گنجاندن اجتماعي تمركز دارد و با ژست #AIforall در ژوئن سال 2018 راه اندازي شد. هدف آن تجهيز هندي ها به مهارت براي كار در بخش و همچنين سرمايه گذاري در تحقيقات هوش مصنوعي و صادرات راه حل هاي مصنوعي مصنوعي هندي به ساير توسعه يافته است. كشورها.

با اين حال ، با وجود كمبود انگيزه ملي در بسياري از كشورها ، برنامه هاي كاربردي AI در حال حاضر بسيار زياد است كه پتانسيل بهبود زندگي و معيشت مردم در جنوب جهاني را دارد.

هوش مصنوعي براي كشاورزي
كشاورزي بخشي است كه شاهد انفجار برنامه هاي مبتني بر هوش مصنوعي است كه با هدف كمك به كشاورزان در مقابله با بيماري هاي زراعي ، آفات و مشكلات مرتبط با آب و هوا انجام مي شود.

يك گزارش جديد صنعت جهاني درباره هوش مصنوعي در كشاورزي مي گويد: اندازه بازار از 522.6 ميليون دلار در سال 2017 به 1765.98 ميليون دلار آمريكا تا سال 2023 رشد خواهد كرد. اين رشد جمعيت و متعاقباً افزايش تقاضا براي توليد محصولات كشاورزي را عامل اصلي رشد آن عنوان مي كند.

با پيش بيني رشد جمعيت جهاني از 7.6 ميليارد دلار در سال 2018 به بيش از 9.6 ميليارد در سال 2050 ، طبق آمار سازمان ملل ، افزايش قابل توجهي در تقاضا براي مواد غذايي وجود خواهد داشت. در همين حال ، منابع طبيعي مانند آب و زمين كشاورزي حاصلخيز تحت فشار فزاينده اي از تغيير آب و هوا و استفاده بيش از حد قرار مي گيرند و نياز به فناوري هاي جديد را براي بهبود مقاومت در برابر آب و هوا تقويت مي كنند.

به گفته سازمان غذا و كشاورزي (FAO) نوآوري ها و فناوري هاي ديجيتال مي توانند بخشي از راه حل باشند .فن آوري هاي هوش مصنوعي مانند يادگيري ماشين و تجزيه و تحليل پيش بيني كننده ، به كشاورزان اين امكان را مي دهد كه نسبت به شرايط آب و هوايي و رطوبت خاك ، بيماري هاي زراعي و آفات اطلاعاتي را در مورد تصميم گيري خود دريافت كنند. و تعدادي از سازمان هاي مردم نهاد ، شركت هاي نوپا و آژانس هاي چند جانبه متعهد شده اند كه آنها را براي كشاورزان خرده سرمايه در كشورهاي در حال توسعه در دسترس قرار دهند.

اتصال به چالش كشيدن
اما براي بسياري از اين كشاورزان ، كه در مناطق روستايي زندگي مي كنند ، يك مانع بزرگ وجود دارد - اتصال. و همين مسئله در مورد كاركنان بهداشت و ساير افراد در خط مقدم توسعه نيز صادق است.

از يك طرف ، تلفن هاي همراه همه گير شده اند: يك گزارش بانك جهاني 2016 با عنوان ديجيتال ديجيتال نشان داد كه به طور متوسط ​​، 8 در 10 نفر در كشورهاي در حال توسعه صاحب تلفن همراه هستند و اين تعداد به طور مداوم در حال افزايش است. به گفته آن ، حتي در ميان پنجم پايين جمعيت ، نزديك به 70 درصد صاحب يك نفر هستند.

 

اما با وجود اين ، "زندگي اكثريت مردم جهان تا حد زيادي در اثر انقلاب ديجيتال دست نخورده باقي مانده است" ، اين گزارش نشان مي دهد. تقريباً 50 درصد از جمعيت جهان به اينترنت دسترسي ندارند و طبق آمار سازمان ملل ، اين رقم نزديك به 40 درصد است.كميسيون باند پهن براي توسعه پايدار .

اين يكي از مهمترين چالش هاي پيش روي AI در گلوبال جنوبي است. اتصال و پهناي باند در بسياري از مناطق هنوز محدود يا غيرقابل كنترل هستند و ممكن است براي برنامه هاي مبتني بر هوش مصنوعي ناكافي باشند.

در كشورهاي با درآمد متوسط ​​و متوسط ​​، 1 گيگابايت داده بيش از پنج درصد از آنچه مردم در يك ماه كسب مي كنند ، بيش از "آستانه مقرون به صرفه" 1 گيگابايت داده با قيمت 2٪ يا كمتر از درآمد متوسط ​​هزينه دارد. اتحاد براي مقرون به صرفه اينترنت . اهداف توسعه پايدار سازمان ملل كه در سپتامبر 2015 تعيين شده است ، خواستار دسترسي جهاني به اينترنت و مقرون به صرفه تا سال 2020 است.

سواد ديجيتالي و مهارت هاي لازم براي توسعه و نگهداري سيستم هاي پيشرفته هوش مصنوعي نيز در اين كشورها غالباً فاقد هستند. و برنامه هاي هوش مصنوعي به حجم زيادي از داده ها متكي هستند ، كه ممكن است هميشه در دسترس نباشند.

خطرات چيست؟
علاوه بر اين ، نگراني هايي در مورد عدم دقت احتمالي نرم افزار AI وجود دارد. هوش مصنوعي از داده هاي جمع آوري شده در يك متن خاص استفاده مي كند. اگر در جاي ديگر اعمال شود ممكن است مرتبط نباشد يا اگر در زمان ديگري اعمال شود ، ممكن است قديمي باشد.

يك گزارش USAID با عنوان " كاربرد AI براي توسعه بين المللي" توصيه مي كند: "ابزارهاي هوش مصنوعي هميشه بايد به صورت محلي تنظيم شوند تا زمينه و حساسيت هاي مربوطه از نحوه توسعه دهندگان نرم افزار به طراحي و ارزيابي ابزار مطلع شوند ." اين خواستار "مشاركت عميق محلي" است ، كه شامل كاربران فناوري ، صاحبان و تنظيم كننده ها در مرحله طراحي و مشاوره با آنها در مراحل اوليه خواهد شد.
اين گزارش همچنين به يكي از مهمترين ريسك هاي ذكر شده در مورد هوش مصنوعي ، هم در سطح جهان و هم در زمينه توسعه اشاره مي كند: خطر اينكه تعصبات و تعصبات موجود در اجتماع موجود در برنامه هاي AI ايجاد شود. مدل هاي هوش مصنوعي به داده ها متكي هستند و ممكن است اين داده ها چنين تعصباتي را منعكس كنند. يا در واقع برنامه ممكن است منعكس كننده تعصب ذاتي طراح آن باشد. در هر صورت ، نتيجه مي تواند حاشيه نشيني بيشتر بخشهاي در حال حاضر آسيب پذير يا محروم از جمعيت باشد.

سرانجام ، اين ترس وجود دارد كه هوش مصنوعي شغل افراد را به خود اختصاص دهد. اما آيا اين پايه گذاري شده است؟ مطمئناً ، هوش مصنوعي اين پتانسيل را دارد كه با اتوماسيون فرآيندها و كارآمدتر شدن خدمات ، بسياري از مشاغل را از كار بياندازد. اما ديدگاه گسترده اي وجود دارد كه با ايجاد نقش هاي جديد در اين زمينه ، اين خسارات جبران مي شود.

در يك نظرسنجيرهبران مشاغل فناوري در 108 كشور جهان ، كه توسط KPMG و هاروي نش راه اندازي شده اند ، پاسخ دهندگان معمولاً گفتند كه آنها معتقدند كه حدود 10 درصد از نيروي كار شركتشان طي 5 سال توسط AI / اتوماسيون جايگزين خواهد شد. با اين حال ، بيش از دو سوم گفتند كه معتقدند شغل هاي جديدي براي جبران اين امر ايجاد مي شود. تصور ديستوپي در مورد روبات هاي گرفته شده از انسان ، اكنون يك تهديد دور است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.